2010/02/28

Fent corriols pels voltants de Sant Pere

Avui a les 8h sols hi som al Rosa els que no mirem la tele...es veu que ahir van dir que faria tant vent!
Al final els dos germans Selva i jo , i el Jordi Melich que ha vingut del Pais Basc fugint de la "tormenta perfecta"...però que es presenta amb la bici de carretera !
Quedem amb ell a un quart d'onze a Sant Pere a la Pala per esmorçar plegats.
Anem cap a la Fortesa , tirem cap a l'Espona i tirem recte per fer la variant llarga de la trialera. Esta enfanguinada i entre la roda del davant que té el taco petit i que no tinc el dia , no hi ha manera ..avui anem espesos!
Pujem cap a corregó per agafar la variant del cami vell del castell. Una bona pujada que s'ha pogut recuperar després d'estar perduda durant molt de temps.
Al sortir al cami baixem per agafar la trialera cap a la bassa i ens trobem amb l'avi de Les Basetes i fem petar la xerrada breument , l'home que primer semblava de poques paraules , es torna un xerraire i no te cap mena de pressa!
Anem tirant cap a la part de sota el castell i llavors veiem marques de la Marató , decidim seguir-les i després de passar per cal Baldiri sortim a la bassa de Russimort, veiem que hi ha la pick-ip d'en Balcells i estan passant els primers. Decidim esperar veure passar alguns corredors i fer alguna foto.
Passa un dels nostres corredors locals ...en Joel , tot una promesa! L'animem i tot seguit fotem el camp cap  a Sant Pere a esmorçar ! Hem quedat amb el Jordi i fot un fred que pela aqui aturats...!
Arribem per carretera a Sant Pere , i al moment arriba en Jordi ja canviat . Diu que ja en té prou per avui!
Esmorcem , ens ensenya amb una demostració espectacular les excel.lències de les pulseres Axel Anion , veient el meu sentit de l'equilibri a primera hora del matí a la trialera de l'Espona li dic que llàstima no en tingui mitja dotzena per vendre'm !.
Un cop acabem , tornem a reempendre el cami , després d'una petita excursioneta a una possible trialera just abans del trencall de Segues ...amb bitllet de tornada ! , està massa brut el bosc , tot i que promet!.
Arribem al pont del Baldiri i continuem la nostra ruta per senders i que en alguns trams coincideixen amb la Marató. Inclús una moto ens va al darrera pensant que som les darreres unitats! Quan ens veu fent fotos comprova que no és el nostre cas...la competició ja ens ve una mica gran!
A la sortida d'un sender trobem una noia que va empenyent la seva bici amb el dorsal posat i ens diu que és la darrera...li desitjem sort.
Anem tirant cap a la trialera de la Portella i d'allà tirem directes per l'hostal del Bou cap a Calaf...és tard i ja toca anar cap a caseta.
Galeria de fotos
track wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada