2010/02/27

6ena sortida de carretera : Pluja ...!

Avui pujem a les nostres contrades i decideixo baixar amb la bici per poder acabar una mica abans.
A les 6h12 surto de casa amb les dues llums xineses , encara no tinc arreglat del tot el soport de la Solidlights.
No fa gaire fred, i a les carreteres no hi ha ni una ànima. Baixo per Fonollosa i al trencar el dia , el cel comença a canviar a tons vermellosos i extranyes figures.
Quan arribo a Sant Joan veig en Bertran que ja s'està esperant a l'entrada a les piscines , decideixo parar i esperem plegats. Cinc minuts i ja veiem la colla amb en Manel Arrufat , Josep Maria Gonzalez , Toni Anguera , Fons , encapçalada per en Pere Marti que arriba i passa ràpid...sembla que avui tenen pressa!
A la sortida de Mafrica s'ens ajunta en Petri i un troç més endavant en Manel Calderó...avui no arriberem a la dotzena reglamentaria ...que hi farem !
Parlo amb en Pere sobre les seves sempieternes sandalies i em diu que se les ha posat per si plou! Merda ! això vol dir que hi ha moltes probabilitats de que ens mullem...i jo amb el xubasquero a casa!
A la rotonda d'Aguilar ens creuem amb la colla del Diego , Melich , Pepe i Pep , i anem pujant amb en Toni i en Jordi de la Fuente que a  Manresa havia passat per un altre carrer i ja ens ha atrapat .
Després de coronar la Llavinera , al arribar als plans del Mir , tenim una nova incorporació , en Jordi de Torà que feia unes sortides que no venia.
Abans de Calaf m'avanço per anar a buscar el xubasquero ...més endavant veig que malauradament ha estat una bona opció.
Quan surto de casa veig en Manel Calderó que passa i al seu darrera tota la colla que el segueix. Surto correns a enganxar-los.
Anem direcció cap a Sant Ramon i després d'un parell d'esbroncades amb els maleïts gossos , primer en Josep Maria a Calaf i després en Bertran a Conill, arribem a la cruïlla de Sant Ramon i Portell. Reagrupem i lleugera baixada cap a Portell , rampota i tornem a baixar cap a Vicfred. Al arribar a Guissona , les premonicions d'en Pere es fan realitat i comencen a caure les primeres gotes.
No hi ha gaire unanimitat amb que fer , hi ha gent que para a posar-se el xubasquero i altres anem tirant , total és un tram ràpid de baixada fins Biosca. Arribem a Biosca i anem a cal Borres , un restaurant al bell mig del poble on tot i la proximitat no hi havia anat mai.

A dins , sorpresa , en Colell que ja està acabant ...ja li porten el café i la copa d'anis del mono!
Fem un àpat dels de récord (1h11minuts !!!) i sortim prepararats per aguantar una mica de mullena.
Es decideix retallar la ruta i anar directes cap a Calaf , i d'aquesta manera els 130 passen a 118qms.
El tram fins a Calaf acabem arrebossats de fang i és en aquestes condicions quan s'agraeix portar una mica més de pes ...els parafangs que ja no toco mai de la bici!
Arribem a Calaf i després d'explicar a en Fons d'on ve l'expressió "això sembla el mercat de Calaf" arribo a destí. A ells encara els queda una mica...!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada