2010/02/20

5ena sortida : Sant Miquel del Fai

Tot i que al sortir semblava que erem ben pocs a la Plaça Bonavista , finalment entre els que s'ajunten anant cap el "Congo" i els que ens han avançat després de sortir més tard i fer drecera, avui som una dotzena de gent, la mitja de les sortides darrerament!.
El recorregut és dels que tenen una bellesa que fa que la duresa d'algun tram es compensi sobradament pel sol fet de contemplar el paisatge.
Algun tram no el recordo d'haver fet mai , les V's ,però en Jordi de la Fuente em diu que s'ha fet a la Selenika , llavors li he de donar la raó , segur que hi he passat. Ens atrapa en Pere "Calderí" , farà el recorregut amb nosaltres un bon troç. Anant direcció cap a Sant Feliu , caiguda d'en Bertran al tocar amb la roda del darrera d'en Fons, tot i que al final sembla que tot queda en un susto.
Arribem a Sant Feliu i falta en Pere Martí que ha punxat , després de trucar-lo decidim anar continuant poc a poc en direcció a Sant Miquel.En aquest troç podem veure la majestuositat del salt d'aigüa i tot el paisatge, una veritable meravella que fa uns anys va sofrir un fort cop al veure convertit els boscos del voltant en cendres. Avui el paisatge ja ha començat a canviar , tot i que hauran de passsar forces anys per tornar a quedar com abans.

Arribem a Sant Miquel i enfilem per un caminet rural alquitranat que va pujant suaument i que ens durà fins el Mirador del Fai , un restaurant que pel que es veu és lloc de reunió d'aquestes faunes de cap de setmana que som els ciclistes , els motoristes , etc. Avui per exemple una colla de Harleys , amb la seva iconografia tan típica i tòpica...com diuen cada loco ...!
Demanem l'esmorçar i entra una altra colla de ciclistes, en aquest cas mountainbikeros. Entre ells em saluda en Xavi, un vell conegut de la plana de Vic amb qui varem coincidir a la Bici  Cingles Solsona-Manlleu i que després varem fer un equip "improvisat" en els 200 Km d'orientació de Vic quan tots dos anavem d'individuals ...era per allà el 97 ja fa forces anys! Em fa memoria de la seva participació a la nostra "Trencaxulos" , la marxa que organitzavem al Calonge de Segarra , quins records! També em dona l'adreça de la colla amb qui va , els Ratafia team, una colla de bojos per la mountain bike que em fan saber sobre les seves rutes penjades al wikiloc...sens dubte una bona opció per d'aqui un temps montar una ruta per aquella zona amb una certa seguretat de triumfar!
Continuo l'esmorzar amb la conya del Petri , Pere Marti i companyia , i gairebé no em deixen temps a acabar el meu té amb llimona , a aquesta gent li ha entrat les preses de cop!

Amb força vent de cara tirem cap a Castellterçol, on ens abandona en Pere "Calderí" i allà es modifica la ruta inicial i tirem directes cap a Moià , i després baixada de pet cap a Manresa! . Arribem d'hora i inclús ens dona temps a passar pels bombers a saludar en Manel Calderó que avui li toca fer guardia.
La setmana vinent toca pujar a les meves contrades.A veure si hi ha més representació calafina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada