2010/02/07

BTT: Marató per Haití

Avui es fa una iniciativa de colla dels caminaires i dels Bikecalaf , la Marató per Haití.
Anem amb el Sergi amb el tandem ...a veure si avui el fred ens perdona una mica !
Després de la foto de sortida els de la curta amb en Manolo com a guia del grup , tirem cap a La Fortesa i d'allà cap a Sant Pere d'Ars passant per Cal Frare.
Quan passem per darrera de la trialera de Calonge abans d'arribar a Cal Vinyals veiem les darreres unitats dels de la llarga que enfilen cap a Calonge.
Arribem a Calonge i després del darrer esforç que suposa arribar fins dalt a l'esplanada de l'esglesia on s'ha preparat la botifarrada...quina olor!
En Sergi en la seva línia habitual li costa menjar.
Parlem amb en Xavi sobre detalls del proper curset de GPS que està previst realitzar.
L'Isi que ha trencat el canvi de la seva bici i es passa a la colla dels caminaires...s'ha de tindre recursos!
Sortim de Calonge i anem cap a Calaf , deixem la pista de Sant Pesselaç i quan agafem el cami comença la tragèdia , la pujadeta està enfangada de tal manera que arribar a dalt sense posar el peu és una sort. Després de reagrupar i quan tornem a arrancar, pedalada ...2 metres i ...canvi trencat de la Cannondale!
Amb en Lluís treiem la cadena ,  mitja volta i que la llei de la gravetat ens ajudi cap a Calonge a veure si el camió encara hi és !
En Francesc amb el Range ens ve a buscar i marxa ràpid per avisar al camió de l'ajuntament que porta en Gil que va amb en Xavier Nadal i en Joan Estany, dos dels artifex de la graellada.
Quan arriba carreguen aquest trailer que és el tandem tot sencer dalt del camió ...quina llargada de bicicleta! i cap a Calaf.
I ja són tres de tres que no acabem : Nocturna (s’adorm el Sergi quan acaben les trialeres) , Marató TV3 (fred a les mans) i Marató Haití (canvi trencat de la V) …com diria en Pepe Gafez: que mala suerte!

Vinga salut i fins la propera!
veure galeria de fotos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada