2010/02/13

4arta sortida carretera: Fred...

Amb aquesta temperatura (-6ºC) , poca gent avui , el fred n'ha espantat alguns! Els incondicionals , en Pere Marti , Manel Calderó, Jordi de la Fuente , Fèlix , Fons i avui si que ve en  Josep Maria Gonzalez, però sense la seva "nova"Peugeot.
Anem cap a Santpedor però sols recollim en Salvador, en Petri ja va dir que no venia, tirem cap a Suria , allà tenim una nova incorporació . Anem fent i ja hi ha gent que  diu que espera que arribi la pujada ...per entrar en calor!
Arribant a Suria trenquem cap a Castelladral i comencem a pujar , vaig xerrant amb en Fons "l'holandes volador" amb qui vaig compartir forces hores al brevet de 600 de l'any passat.
Quan arribem a dalt de tot i comencem a baixar , el fred pica fort , sort que hi ha poca estona de baixada.
Arribem a Navas i tota la colla trenca cap a Oristà , jo torno a Manresa per Balsareny , Sallent seguint el "carril bici" que els ciclistes del Bages han de fer per anar cap a Berga...un autèntic laberint de poligons, vies de servei , camins asfaltats , caminets de terra , trams amb força transit , que cal fer degut a la prohibició d'anar per les noves vies i que fa uns dies em varen ensenyar aquesta colla! I després ens faran un carril-bici de veritat amb doble valla forrada amb fusta, pintat de color , etc a la N-II vella de Jorba a La Panadella on avui no hi ha transit i és ben dificil trobarte un cotxe, quina manera de malgastar els quartos i que mal repartit que està tot!
Arribo a Manresa , final de sortida ...anem cap a casa a veure els xics!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada