2010/02/06

3era sortida carretera : I vent !

Avui baixo amb el cotxe fins el Molí de Boixeda , allà descarrego la bici i cap a Manresa falta gent!
Arribo massa d'hora , falta mitja hora ...però als cinc minuts arriba en Fons . Parlem de la seva nova adquisició , la llum davantera supernova Supernova pinta bé , ja l'havia vist per internet. Van arribant tota la colla , i avui en Pere si que porta la Treck , ...sembla que ja ha patit prou amb un pinyó!
Tirem cap a Maians i al baixar ens trobem amb en Petri que avui li tocava estar a Igualada...!
Passat Santa Margarida de Montbui comencem a encarar la pujadeta cap a la Portella on el grupet es desintegra totalment.
Arribem a la benzinera dels quatre camins i llavors comença a bufar el vent de cara...i deu n'hi do! Arribem a Santa Coloma amb el grup ben trinxat que fa que inclús dubtem sobre on parem a esmorçar , finalment anem al Bar l'Estrella , el "casino" del poble , on l'estufa de closques d'ametlles ens fa pujar la temperatura.
Quan és el moment de tornar a pujar a la bici hi ha dubtes sobre si tornar per Igualada o anar cap a Calaf.
Finalment al arribar a la cruïlla d'Aguiló es decideix anar cap a Calaf , tot i que aquest tram fins a La Panadella es converteix en un autèntic perill amb el fort vent lateral que et domina per complet la bici.
A la Panadella en Petri tira directe cap a Igualada, nosaltres triem cap a Sant Guim.
Passem per Calaf i després de pujar suaument el Pallarés amb la colleta d'en Angel , en Jordi Grau , etc anem baixant cap a Fonollosa fins arribar al Molí de Boixeda on penjo la bici, ja n'hi ha prou per avui. De fet la grupetta sembla ser que ha baixat per Rajadell.
La setmana vinent serà un altre dia ...!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada