2010/01/30

2ona sortida carretera:Cap a l'Espunyola...per on?

Després d'esperar una estona davant la penya , em diuen que la sortida és al final del Passeig, sort que he arribat d'hora. Arribo a la plaça Bonavista i ja hi ha alguns dels incondicionals, en Manel Arrufat, en Manel Calderó ,en Jordi de la Fuente , etc.
Arriab en Pere Martí , amb la seva bci sense canvi i després d'una breu estona comencem a pedalar. Anem direcció cap a Berga.
Avui he vist una mica el que ens poden arribar a complicar la vida els "dissenyadors" de carreteres, i per fer una sortida en direcció cap a Berga hem fet una autentica cursa d'obstacles: caminets asfaltats, sense asfaltar, poligons , i tot perque algú pensa ben poc en nosaltres...després ens fan carrils bici modèlics a La Panadella! Au vinga!
En el poligon de Santpedor s'ens agrega en Petri i continuem aquesta gincama direcció cap a Sallent.
Una vegada arribem a Sallent anem agafant l'antiga carretera de Berga i tot continua amb més o menys normalitat , Balsareny , Navàs, Gironella....
Arribem a la Colonia Rosal i comença un tram que mai havia fet amb un inici digne de la Milan-San Remo , quins paellots! una guapada de carretera fins a Avià amb alguna rampota, però força tranquil.la. A Avià agafem la carretera ja coneguda de Berga que va cap a Montmajor, i finalment arribem a l'Espunyola on fem l'esmorçar de rigor a Cal Marçalet.
Després tirem cap a Cardona amb una suau pujada i la resta de baixada fins els peus de Cardona, reagrupament i d'allà més o menys en grup cap a Manresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada