2010/01/10

Sortida amb neu

Aprofitem la forta nevada que ha caigut per fer una sortida d'aquelles que fas pocs quilòmetres però t'ho passes pipa!.
Avui també som cinc , en Joel , l'Isi , el seu germà el Jordi , el Pep i jo , que decidim anar a esmorçar a l'Astor.
Tirem cap a Mirambell i després comencem a pujar algun troset damunt la bici i un bon tros empenyent!

Posted by Picasa

Una vegada arribem a dalt de tot , la baixada però es d'allò més divertit , llàstima que sigui tan curta.
Als plans de La Guardia trobem alguna congesta de neu on ens hi enfonsem....fins la cintura . De fet ens ho passem com nens. De cop sentim el bramar d'un motor i veiem un tractor amb una pala vindre a tota ostia pel cami ...no podia ser un altre , el fill del senyoret de Conill, i s'ho està passant pipa com nosaltres , ara be els 250 cavalls les passen putes a la congesta i obliguen al conductor a fer un parell d'embranzides .
Continuem per la pista en direcció a La Casanova i després cap a la pujadeta que ens obliga a tindre molt de tacte amb cada pedalada. Arribem a la carretera de l'Astor i amb alguna que altra sorpresa amb trams que patinaven un tou , arribem a destí , però sorpresa : el restaurant està tancat. Truquem per telefòn i res de res ! Canvi de plans , si volem esmoraçar el millor és tornar cap a Sant Martí. Dit i fet i acabem al Q bec on entem una mica en calor.
Una vegada esmorçats pujem cap a Sant Sebastià per baixar per la creu i llavors de nou l'acció caritativa de la setmana: un matrimoni amb el seu fill que s'han fotut al mig del camp. Els ajudem i aconseguim que el cotxe torni al cami ... com la setmana passada ja podem anar a casa : "Misión cumplida"!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada