2010/01/23

1era Sortida de carretera del 2010...Boira !

Avui comencen els entrenaments randonneurs de la Penya. Una novetat que demostra que això dels brevets va a més.
Decideixo sortir des de Calaf i surto a tres quarts de set amb una boira pixanera que no et deixa veure tres en un ruc.
Després de la rotonda de l'eix veig uns llums de cara d'un altre ciclista...qui caram serà?, en Joan Garriga que diu que va a fer una mica de temps abans d'anar amb en Manolo i en Ramon. Un altre que no se li enganxen els llençols!
A partir del pont del Baldiri la boira no es tant remullosa però continua essent tancada. Passo per Fonollosa i una vegada arribo al Molí de Boixeda la boira s'esvaeix.
Arribo a les 8 en punt a Sant Joan i no se que fer , espero aqui o vaig tirant. Finalment decideixo anar pedalejant i m'arribo fins el pont nou on em dona temps a comprovar el microcatxé que varem fer fa uns mesos.
Tot just em poso a l'illeta a esperar veig el pilot que surt de la corba de la Guardia civil. I n'hi ha una bona colla , practicament una vintena.
A l'indret del pont de Sant Joan , ensurt , en Fèlix peta un radi i la roda li va de banda a banda.Tot queda en un ensurt i continuem amb més o menys tranquilitat fins el Molí de Boixeda on es comença a trencar totalment el grup.
Abans d'arribar a Fonollosa la colla del Colell, Marcel.li i els Estany que venen de cara. Donen mitja volta i s'uneixen al grupet....o el que en queda.
Arribem a Calaf amb el Colell i gairebé sense parar decidim anar tirant per no refredar motors.
Baixem per Veciana i quan arribem a Jorba al bar la Gallega resulta que ens obre la porta en Pere Martí ! Ostres si ja hi són tots , han tirat des de Calaf pel dret!
Xirinola i menjar i després el grupet torna per Maians i jo decideixo anar cap a Rubio i després cap a Calaf per Cal Bartomeu i la pista asfaltada de Les Coromines.
La setmana vinent ja hi tornarem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada