2010/03/08

Traçant la marxa de l'altiplà !

Ahir dissabte després de fer la ruta dels Castells ja varem quedar que seria bona idea de fer una primera traçat de quin pot ser el recorregut a fer a la propera marxa de l'Altiplà.
A les vuit al Rosa sols hi ha el Pep i el Pepe que esperen al Diego , van en carretera.Fa uns anys qui ho hagués dit! Al poc arriba el Jordi Selva  , l'Isi i el David.Ja som quatre els de l'enrredada i això n'és suficient.
Decidim anar fent la ruta provant alguns trams alternatius i ja ens dona una bona idea de com quedarà el recorregut que anem veient que serà de curt quilometratge però molt intensa.Qui la vulgui agafar a la valenta ja cal que es calci!. El traçat que creiem és de gran bellesa passa per camins oblidats, senders perduts pel bosc, fortes pujades de fer anar el molinet a tot drap i baixades pels més tècnics que faran que la mitjana no sigui molt alta , però creiem que deixarà un bon gust de boca!
I parlant de bon gust , com diu un anunci d'una coneguda marca , aquesta marxa podrà ser: para los que suben , para los que bajan , ...
Fem un total de 42 quilometres però treient els bucles que hem fet i l'anada a esmorçar ,la cosa queda al final en uns 29 quilòmetres i 740 m de desnivell positiu acumulat.

Més endavant anirem informant !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada