2010/03/14

Brevet 200 Qms


Ja hi tornem a ser , semblava que quedava molt lluny i ja hi som.Avui es fa el brevet de 200 , el primer de la temporada randonneur d'enguany. Com a canvis degut a l'enorme interés que està despertant això del brevets tenim que enguany la sortida es farà des del Congost.
A les 6 hem quedat amb en Ramon per carregar les bicis , i quan arribem al parking del Congost ja es veu força moviment. Aparco davant el cotxe d'en Colell , que em diu que ja té el carnet. Anem al pavelló a buscar els nostres. Saludo a una colla de gent que fa temps que no veia , com ara l'Alex Roca que em comenta que ja és SR5000 , li va encantar el brevet 1000 de Donostia ,coincideixo amb la seva valoració , m'agradaria tornar a repetir el recorregut , és dels que et queden uns records i unes imatges inoblidables. També veig el colega de la PBP'2007 Manuel Asensio de Ripollet que va tindre un greu accident fa uns mesos, em diu que ja està recuperat , me n'alegro molt.
Avui el Pere Marti , Manel Arrufat, Manel Calderó , Josep Maria Gonzalez , Ignasi , Joana , etc fan de controls , s'els ha girat feina , al final sembla ser que som uns 240 participants!.
També faig petar la xerrada amb en Francesc Porta, la colla de Valls , més tard veig la colla de Calaf,  en Pep i en Pepe , Jordi Melich , en Diego , Marcel.lí , els germans Estany .Deu n'hi do de l'exit que ha tingut això dels brevets!.
Amb uns deu minuts de retard donen la sortida , escortats per la guardia urbana., sortim de Manresa i tirem cap a Suria sense perdre el temps.
La meva teoria sobre els brevets es torna a confirmar : aquests brevets curts són els més durs , ja que hi ha gent d'altres disciplines i el ritme és molt més alt i trencat que als llargs.
Vaig fent ruta amb un xicot de l'Estany en David Puig, que em diu que és el nebot d'un altre company de PBP'07, en Josep Maria Pujol. Això dels brevets enganxa...!
A Cardona el paisatge és de postal , amb el castell emblanquinat de fons , donant una imatge que ens costa de veure i més en un brevet. Es fa una mica raro això de pedalejar amb aquest paisatge nòrdic !.
Comencem a pujar l'últim repetxó abans d'arribar al Pi de sant Just i baixada fins el control...ja hem arribat!
El control està situat a la rotonda , davant les naus industrials , hi  ha tota la plana major de la penya movilitzada pencant amb els timbrats de carnets!
Segello el carnet , saludo als coneguts, aprofito per fotre'm un plàtan i començo a tirar cap a Biosca pels plans del Miracle , amb un paisatge que sembla un pessebre ...tot emfarinat!
Baixant ens posem més o menys en sintonia una colleta i comencem a fer relleus ...se n'avança d'aquesta manera! Enganxem la colleta del Melich i el Diego abans d'arribar a Biosca.
A la rotonda trobem una petita colla que no sap ben be cap on ha d'anar . A vegades es guanya més temps mirant el rutòmetre que entrenant ! La colleta cada cop és més gran i s'hi va bé a dins. Arribem a Pons i decideixo continuar , els altres anys feiem una paradeta (prop d'una hora !) però aquest any en Colell m'ha dit que ho volia fer tot sense parades , a més dins el grupet se n'avança i es pot anar petant la xerrada de tant en tant. S'ha d'aprofitar ara que venen els plans !.
Arribem al control d'Artesa , veig els pares del Jordi que l'estan esperant. Ha vingut expressament des del Pais Basc per fer el brevet...sembla que torna a estar en forma!. Segello i vaig tirant , a la pujada de la sortida es fa un grupet que a dalt a la pujada s'escapa i fa que coronem tres sols despenjats ...mala sort ja no podrem recuperar aquest grupet !
Al sortir d'Agramunt a les rotondes torno a veure el grupet al meu davant. Ha degut donar una mica de volta pel polígon , llàstima per mig minut podia tornar a recuperar aquest grupet, que hi farem !
Els plans de Concabella i Hostafrancs estan de postal , paro a Tarroja per omplir el bidó , ...o això volia fer , la font està tancada , que hi farem fins Sant Ramon toca restringir l'aigua!. A l'entrada del poble m'atrapa en Colell , entrem al bar d'en Juanjo a segellar i omplir. Xarrem amb en Jordi i la Montse de la Bonavista que estan fent el trago, la seva afecció a la bicicleta està per sobre de la meva !. Quan anem a marxar , Sorpresa ! en Marcel.li i l'Eloi que arriben ...on cony estaven aquest parell ! En Colell els diu que facin ràpid i que ja ens atraparan a la baixada. Anem tirant cap a Calaf  on m'espera el meu fill en Sergi , li faig un petonet i li deixo les ulleres , amb això ja és feliç!.En Gerard està dormint o la meva dona això intenta!.
Després de la pujadeta dels bombers baixem cap a Sant Pere per afrontar la darrera pujada del dia , el Pallarés on trobem en Pere Martí , en Josep Maria i en Manel Calderó que fan de control secret.
Coronem i comença la baixada cap a Fonollosa, Molí de Boixeda i Sant Joan de Vilatorrada, per arribar finalment al pavelló del Congost.
El Colell el tenim feliç d'arribar abans que l'Eloi ...diu que demà a la feina li fotarà canya!
Una estoneta més tard arriba en Ramon , és el seu primer brevet , sembla que li ha agradat l'experiència.
A veure si als 300 tornem a ser força colla!

Galeria de fotos      Track wikiloc           Resultats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada