2010/10/13

20101010 No mirem el Tomas Molina , oi ?

Després d'una nit on el soroll de la tormenta donava una idea del que estava caient , al Rosa ens hi presentem cinc que es veu que sols ens mirem al Tomas Molina ens els shows de Cap d'any vestit de Miguel Bosé!
Sense una ruta definida ...això no es gaire nou enfilem pel carrer Sant Jaume per anar direcció Ferrera, a on ja hi arribem amb un xipi-xapi que deu n'hi do.
Baixem pel sender de la Massi i quan agafem els darrers metres de caminet abasn d'entrar a Sant Martí em puja un parell de vegades el canvi, per sort i soc a temps i no trenco. A la font de Sant Martí faig una neteja a fons de   pinyons , cadena i plat.
Aqui tenim la primera baixa , en Pep que diu que massa fang i que s'en torna . Ai , ai , ai que això ja comença a semblar la setmana passada!
Quedem els quatre mosqueters: en Joel , Manolo , Isi i jo , que comencem a pujar cap a les mines de la Guardia i trenquem cap a Segur.
A la rampa de Segur , tornem-hi , peu a terra doncs la cadena s'em torna a sortir , suposo que s'ha doblegat . Decisió salomònica : No fer servir els dos darrers pinyons i anar fent!
Anem tirant fins arribar al trencall de la carretera de l'Astor , que agafem per anar a esmorçar al restaurant La Figuera , on ja hi varem provar d'anar el dia de la nevada , però estava tancat. Avui tenim més sort i el local està obert exclusivament per nosaltres! . Parlem amb la mestressa de la possibilitat de fer el sopar de la nocturna aqui ... amb en Isi queden per pasar pressupostos.
Sortim i fem una mica d'aventura buscant nous corriols i al final després d'un breu excursió pel mig del bosc anem a parar a Pujalt . A mig camí abans d'arribar a Ferrera fem un bucle de propina al voltant d'un camp buscant un camí que més tard ens adonem que teniem més endavant ,
Es tard i anem tirant de dret cap a Ferrera on després d'atravessar uns llargs tolls hi arribem amb un lleuger plugim , que fan que fins i tot sigui possible veure una salamandra a una zona tant de secà com al sender que puja cap a Ferrera.

Pujem fins a la creu de Sant Sebastià i arribem a Calaf on passem per les Portelles per donar per acabada una matinal passada per aigüa però divertida!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada