2010/10/03

20101003 BTT MOLI DE BOIXEDA 13 , 8 , 4 , 3 ...


Vaig al Rosa a les 8h i avui ..."pleno al quince"! ...gairebé doncs som tretze entre els del Rosa i els del Canet això promet....de moment!
Sembla "el dia dels cagadubtes", després d'una mica de dubtes anem cap a la Fortesa, dubtem al anar a agafar la trialera de l'Espona , indecisió al reagrupar a la sortida al diposit , sembla que ningú vol tirar al davant. Finalment en Joan Garriga pren l'iniciativa i tira al davant. El segueixo, i quan comencem a pujar conec a l'Oriol , el fill de l'Antonino , amb qui no havia coincidit mai.
Arribem a l'esplanada del Castell i tenim la primera escisió de la colla , en Manel ens diu que no està per gaires alegries i que per no dificultar la marxa de la colla va per lliure cap a Sant Serni , perdem tota la colla del Canet (Presi , Manel , Gerard , Oriol i Jaume ) . Ja sols som 8.
Tirem cap a Can Cardona i quan arribem a Castelltallat iniciem la trialera en Isi , el Pep i jo al darrera. Està força bruta d'esbarzers i al trencall ells tiren per l'esquerra i jo per la dreta . Arribo a baix al camí em preparo per començar a fer fotos: En Manolo , en Joel i l'Isi.
Faig intenció d'esperar els altres i l'Isi em diu que han girat cua. Ospes ja sols quedem 4!.

Anem tirant cap a Camps i al cap d'una estoneta sona un mòbil ...el de l'Isi . Un parell de trucades i diu que no el contesten ni al mòbil ni a casa. Reprenem i al cap d'un minutet tornem-hi , és la seva filla que està a l'aeroport i cal que la vagi a buscar.

Anem tirant fins a Camps on ens trobem la Fira del Menestral. L'Isi diu que aprofitarà per comprar una mica de coca i que tira directe cap a Calaf per carretera. Ja sols som 3....a qui no queda ni l'apuntador!

Amb les paradetes i botiguetes ens despistem sortint de Camps i agafem una pista que després ens portarà a descobrir uns caminets que porten molt de temps perduts i poc fressats, l'error ens ha ajudat a trobar noves opcions. Quan retornem al GR a l'indret de Oliveres de la Costa desestimem baixar directe per la trialera cap a Can Tico Vell doncs l'inici pinta ple de vegetació (veient com estava el tramet de Castelltallat no cal jugar-s'ho ara) i és tard, decidim continuar pel camí bo que ens mena finalment a la carretera vella de Manresa.
Arribem al Molí de Boixeda a les onze i esmorcem com els senyors.
Sortim i vinga cap a Sta.Maria del Grau ,anem pujant cap a Can Xamal i després de trobar varies parades de caçadors "simpàtics" arribem a les plaques solars al costat del circuit de motocross de Fonollosa .
Agafem la pista alquitranada fins a l'inici del Pallares , agtravessem la carretera vella de Manresa i comencem a pujar cap a cal Moliner de Boixadors , el Seguers del tres colls , la Fortesa i finalment arribem a Calaf, abasn de les dues.
Al Manolo encara li queden una quinzena de quilòmetres fins a casa seva...no m'extranya que estigui fort aquest home, fins i tot porta els llums instal.lats...a veure si es decideix a fer l'opció "Ruta de l'Aigua XXL" que tinc en ment per enguany el proper 6 de novembre...a veure , a veure !

En tot cas tant si trobo gent interessada en aquesta opció més salvatge desde Calaf-Solsona-Ruta de l'Aigua-Ogern-La Bòfia-Port del Compte-Canalda-Solsona-Calaf , rememorant aquella històrica bestiessa que fa gairebé una quinzena d'anys varem fer amb l'amic Jordi Melich ,com si sols hi ha gent interessada en fer "sols" la ruta de l'aigua ,  farem la ruta amb l'opció classica com l'any passat sortint desde Solsona , dinant al Refugi de Bages al Port del Comte i tornant a Solsona pels bells paratges de Canalda.

Crònica Bikecalaf 2009  Fotos 2009  Track 2009 Fotos 2007  Fotos "viejunas" 1era edició 1993 

Fotos                         Track wikiloc              

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada