2011/10/15

20111015 BTT NOCTURNA BIKECALAF

A l'octubre , i amb una setmana d'antel.lació respecte la data de sempre , torna la nocturna , un clàssic que enguany s'ha ampliat afegint també l'opció de caminada.

Potser el recorregut de la llarga ha estat una mica "d'emergència" ja que l'havien acabat  de preparar el mateix dissabte al matí ,pero per aquesta prova el més important és que el tram del túnel del terror ha estat un any més genial . Curradissim i millorant-se edició rera edició.

Però anem per pams , a dos quarts de vuit haviem quedat a la plaça dels arbres. Enguany haviem decidit que els nens no hi anirien , el fet d'anar pel matí a Clickània a Montblanc i que podien acabar rendits com ja ens va passar fa dos anys quan el Sergi s'adormia damunt la bici , juntament amb la por al fred que semblava faria van fer que ens tiressim enrrera.

Així doncs em presento sol a la plaça , on esperem que s'acabi d'enfosquir el panorama. Potser s'ens titllarà de clàssics , però no seria una nocturna si no anessim de nit , no?
Al final comencem a pedalar tot donant el vol pel poble anant a buscar el pont nou al costat de la constructora per agafar el cami del rentador.

Un cop arribem a la carretera d'Igualada , reagrupem per travessar-la i anem tirant pels plans cap a Sant Martí tot seguint el nostre guia espiritual que avui és en Joel. Tancant files anem fent amb l'Isi i fotent-nos de pols fins les orelles. Si no plou aviat aqui si podrà organitzar la Baja.

Mentres anem pedalant comentem algunes idees que tenim : per part seva em diu que voldria fer una sortida per la zona de la Garrotxa o de les Guilleries aprofitant el canvis de color de la fulla que experimenten els boscos en aquestes dates. Em diu que busqui alguna ruta a wikiloc . Aquest serà el menor dels problemes , doncs la cosa hauria de ser ja , i tenim el calendari bastant apretadet.

 Per part meva avui que estat a Poblet he agafat més informació per fer la ruta del Cister , que ell ja ha fet un parell de vegades amb el Manolo.
També la ruta de l'Aigua que haurà de ser ara al novembre amb la doble opció: sortida des de Solsona i opció XXL des de Calaf

I per acabar una opció dual a l'Espluga de Francolí com l'any passat , a veure si fem d'una vegada el "Dragon-Khan" però combinant la bicicleta amb una espeleo-aventura-aquatica guiada al acabar. Aquesta opció cal fer-la amb temps per fer les reserves.

No si d'idees...les que vulguis , sols ens falta temps!

Tornem a la ruta , anem força juntets la qual cosa fa que a una pujada amb força pedra solta , trobo tràfec al davant i no puc desenganxar el peu a temps del pedal ,i em foto una galeta caient com un plom. Ens fem grans. Tot i que al moment ja torno a ser al damunt de la bici , la veritat és que ja no estem per aquestes mogudes , segur que l'endemà tindre un blau de mil parell de nassos!.Quan baixem per la pista que ve de Ferrera veiem una renglera de llums al davant. És la colla dels caminants amb qui coincidim al trencall que puja cap a Sant Sebastià.

Breu paradeta a fer petar la xerrada i cadascú agafa el seu cami , ells pujant cap a la creu i nosaltres seguim en direcció cap a Mirambell.

No hem fet ni mig quilòmetre quan enxampem els de la curta en bicicleta que venen de cara abans de la pallissa del Palà. Això va més just que un pany de cop. Quina sincronització!.

Ara fem un recorregut  al'estil galleg , amb una mica de indecisió , anem a Mirambell pel cami vell , donem la volta als seus carrers i tornem per anar a buscar el corriol i llavors desfem aquest tramet per pujar cap a la creu de Sant Sebastià. No si la volta que estem fent vista des de l'aire deu ser ...

Arribem a la creu ,on podem gaudir d'una vista esplendida de Calaf , amb la lluna groga de fons, abans de baixar cap a buscar els carrers de Calaf , i concretament les Portelles on es troba el pasatge del terror.


Per aquesta edició els carrerons de les Portelles han estat l'escenari d'aquesta posta en escena tétrica i fantasmal , amb fum , boira , música , sorolls i les sorpreses que anaven sorgint de cada racó. Una feinada de mil parell de dimonis muntar tot aquest "tinglado".

I a la sortida del túnel , un avituallament per reposar les forces i fer passar el susto , abans d'anar a donar la volta fins la Fortesa i acabar sopant a la Cuina del Mercat. En definitiva una nocturna de nou genial!.Fotos Picasa

Fotos Picasa Bikecalaf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada